Skip to main content

À la carte "klassiek"

Stel zelf uw maaltijd samen met onze klassieke gerechten

Koude voorgerechten

  • Cocktail van grijze garnalen

    14,30€

    met Schotse cocktailsaus

  • Cocktail van zalm "Belle vue"

    14,30€

    met Schotse cocktailsaus

  • Tartaar van tonijn

    15,80€

    met salade van notensalade en Parmezaan

  • Stapeltaartje van mozzarella en tomaat

    13,90€

    verfijnd met basilicum

  • Zacht gerookte zalm en tartaar van zalm

    14,30€

    met limoen

  • Gepelde tomaat met grijze garnalen

    14,50€

    en Schotse cocktailsaus

  • Gerookte zalm met mousse van zalm

    14,90€

    in sausje van verse groene kruiden

  • Noors vissersbordje op klassieke wijze

    16,50€

    gerookte zalm-gerookte forel-tomaat garnaal-gerookte makreel

  • Gebakken knoflookscampi

    15,70€

    met citroentaboulé en salsa verde

  • Gandaham

    13,90€

    met meloen en seizoensalade

Soepen

  • Roomsoepje van Italiaanse tomaten

    4,50€

    met balletjes

  • Agnes Sorel roomsoepje

    4,50€

    met kip

  • Witloofroomsoep

    4,50€

    met snippers van filet d'anvers

  • Aspergeroomsoep

    4,50€

    met bieslooksnippers

  • Kippenroomsoep

    4,50€

    met kerrie uit Madras

  • Preiroomsoep

    4,50€

    met bieslook

  • Thaise currysoep

    5,80€

    met kip en kokos

  • Consommé van rund

    6,90€

    met zuiderse groenten

  • Huisgemaakte bisque van kreeft

    6,90€

    geflambeerd met cognac "Fine Champagne"

Warme voorgerechten

  • Gestoomde schartongrolletjes

    16,40€

    op bedje van prei met witte wijnsaus

  • Gebakken zalm

    16,50€

    met groene asperges en botersaus

  • Krokant gebakken tonijn

    22,60€

    op bedje van zuiderse groenten

  • Garnaalkroketjes

    11,80€

    met gefrituurde peterselie en fris slaatje

  • Kaaskroketjes

    10,70€

    met gefrituurde peterselie en fris slaatje

  • Duet van kaas-en garnaalkroket

    11,50€

    op klassieke wijze

  • Gegratineerd vispannetje

    13,40€

    met garnalensaus

Sorbets

  • Sorbet van passievrucht

    4,80€
  • Sorbet van citrus

    4,80€
  • Sorbet van mango

    4,80€
  • Sorbet van passievrucht en mango

    4,80€
  • Sorbet van framboos

    4,80€
  • Sorbet van passievrucht en framboos

    4,80€
  • Sorbet van citrus met "Marc van Gewurztraminer

    9,90€

Hoofdgerechten vis

  • Gebakken zalm

    19,90€

    op bedje van groentesliertjes, botersausje van garnaal, gespoten aardappel

  • Schartongrolletjes

    19,50€

    met muskaatdruiven en gespoten aardappel

  • Kabeljauwfilet

    19,50€

    op bedje van zuiderse groenten met rode pesto en krielaardappel

  • Op vel gebakken kabeljauwfilet op z'n Italiaans

    19,50€

    met zuiderse groenten, tapenade van gedroogde tomaat en gespoten aardappel

  • Schartongrolletjes met zalm op Normandische wijze

    19,50€

    met gespoten aardappel

Hoofdgerechten vlees

  • Kalkoenborst met pepersaus

    15,95€

    seizoengroenten, kroketten

  • Kalkoenborstfilet met muskaatdruifjes

    15,95€

    appeltje met veenbes, kroketten

  • Parelhoenfilet met boschampignons

    19,25€

    gecarameliseerd witloof, spruitjes, kroketten, jus "Fine champagne"

  • Varkenshaasje "Blackwell"

    18,90€

    tomaatje met spinazie, witloof en gevulde courgette, kroketjes

  • Rundstournedos met saus naar keuze

    25,90€

    dagverse groenten, kroketjes

  • Gebakken varkenshaasje met graanmosterd

    18,90€

    seizoengroenten, kroketten

  • Gebakken varkenshaasje met sausje van trappist

    18,90€

    gevulde oogstaardappel (met puree van knolselder en spek), Provençaalse groentjes

  • Kalfsfilet in een sausje van oesterzwam

    25,90€

    groentenboeket, kroketjes

  • Lamskroon met rozemarijnsaus

    26,90€

    gebakken witloof en gratin van aardappelen

  • Kipfilet Stroganoff

    18,90€

    seizoengroenten, kroketten

  • Duetje van Mechelse koekoek en scampi

    23,50€

    tomaat, gevulde courgette en jonge wortel, kroketten, jus van paprika

  • Lamsfilet

    27,90€

    met zuiderse groenten, gratinaardappelen, jus van graanmosterd

  • Eendeborstfilet

    23,50€

    witloof, appelsiensausje, rösti of kroketten

Desserten

  • Verse vruchtensalade
    10,50€
  • Drie maal zoet
    11,70€

    crème brulée, javanais, soesje met chocolade

  • Profiteroles
    10,40€

    met chocolade en vanillesaus

  • Bordje van bavarois
    10,90€

    afgewerkt met exotische vruchten

  • Appelstrüdel met ijs
    9,50€
  • Dessertenbuffet
    12,90€

    javanais, Misérable, chocolademousse, coulis van framboos, assortiment bavarois, rijstpap met bruine suiker, vruchtensalade, kaasassortimentje, profiteroles

  • Crème brulée
    9,50€
  • Dame Blanche
    9,50€
  • Duo van chocolademousse
    9,50€

    met vanillesaus

  • IJstaart
    10,50€

    met fruit en coulis

  • Dessertenbordje van de chef
    12,90€
  • Panna cotta
    10,50€

    met rode vruchten

Koffie & thee

  • Koffie of thee met koekjes
    2,80€
  • Koffie of thee met koekjes en pralines
    2,95€
  • Koffie of thee met soirée gebak en pralines
    3,95€

Bij bediening onder de 30 personen wordt er een supplement gevraagd van 7€ per persoon

Prijs exclusief BTW